Автор
Woman.bg

Pеволюция в грижата за тялото - лосион за тяло за под душа NIVEA

Искате ли да оставите в миналото чакането на хидратиращия продукт да попие? Готови ли сте да кажете сбогом на лепкащото усещане?

Удобната хидратация става реалност

Серията лосиони за тяло за под душа NIVEA преобразява грижата за тялото с безпроблемен и иновативен начин за хидратация, докато сте под душа.

Не сте сигурни за хидратиращите продукти?

43% от жените казват, че използват лосион за тяло от време на време или никога, защото не разполагат с време или не обичат лепкащото усещане върху кожата.

NIVEA откри решението - серията лосиони за тяло за под душа NIVEA

Серията включва лосион за тяло за под душа, който е с формула за нормална кожа и съдържа морски минерали, и мляко за тяло за под душа – със специална формула за суха кожа с подхранващо бадемово масло.

Искате копринено мека кожа без досадно изчакване?

Четири от всеки пет жени потвърждават, че няма нужда да се нанася традиционен лосион за тяло след употреба на лосион за тяло за под душа NIVEA - той предоставя на кожата същата ползотворна хидратация, без да е необходимо досадното изчакване да се абсорбира.

87% от жените казват, че усещат кожата си по-хидратирана от обикновено след ползване на лосион за тяло за под душа NIVEA.

Искате да следвате последните тенденции?

Става дума за безпроблемно постигане на свежа, копринено мека кожа, която ви кара да изглеждате и да се чувствате прекрасно. Лосион за тяло за под душа NIVEA e идеалното решение за тези, които търсят пълно удовлетворение за своята кожа без досадно изчакване.

Лосион за тяло за под душа NIVEA е лесен и приятен за използване в 4 прости стъпки:

1. ИЗМИЙТЕ СЕ

Използвайте сапун или душ гел както обикновено и изплакнете

2. НАНЕСЕТЕ

Спрете водата и нанесете лосион за тяло за под душа NIVEA

3. ИЗПЛАКНЕТЕ

4. ГОТОВИ СТЕ

Подсушете се и можете веднага да се облечете, наслаждавайки се на добре хидратирана кожа!