Петко и Яна Димитрови разкриха съкровени тайни от връзката си и разказаха как протича съвместният им живот в ефира на bTV.

На въпрос какво си е помислил за своята съпруга, когато я е видял за първи път, бизнесменът отговори: „Много ми хареса. На моменти си припомняме как стана всичко. Запознахме се и аз я пуснах да мине пред мен, за да си я огледам“.

Четете още: Петко и Яна: Доменик ни промени

Яна признава, че преди да бъдат двойка в предаване за танци не е била чувала за него. Имало е недоброжелатели, които са й говорили против неговата личност и са опитали да го очернят, но тя е предпочела сама да го опознае.

Първата целувка, когато участваха във формата „Денсинг старс“, се е случила на доста по-късен етап, но не и след края на шоуто. Предложението пък за брак е било предварително обсъдено и Петко признава, че не е било никак романтично.

Яна няма никакъв проблем с това, че любимият й работи до ранни зори, защото самата тя признава, че е нощна птица.

Танцьорката също така призна, че е качила 12 килограма по време на бременността, но много бързо ги е свалила. Семейството на Яна и Петко се събира с това на Мария Игнатова и Рачков, когато има повод.

Красавицата споделя, че любимият й е много грижовен и всяка сутрин й прави кафе, а когато се наложи – сменя и памперси. Двамата са щастливи заедно и са сигурни, че са повече от подходящи един за друг.

Четете още: Яна и Петко празнуват годишнина от сватбата си в Лондон