Мъжете също могат да се съмняват и ако изведнъж ви се стори, че не задоволявате своята жена, опитайте се да я попитате за това.

Тя може и да не отговори веднага на въпросите ви, но сред време непременно ще сподели. Главното е да я изслушате, съветват сексолозите.

1. Жените желаят секс повече от два пъти седмично. Затова организирайте повече романтични вечери и посещения на ресторанти и за благодарност се отдавайте на горещ секс.

2. По-често й говорете, че тя е прекрасна, особено след секс. Жените малко се стесняват от тялото си, затова не жалете комплименти и нежни слова.

3. Ако всичко й харесва, жената непременно ще го каже. Или ще го покаже с жестовете и ще изразява желанието си с действия. Плътно ще застане до вас, ще се притисне или внимателно ще в погледне в очите.

Четете още: Как да го направите щастлив

4. За жената пълното задоволяване не винаги е важно. На нея й харесват емоциите, които преживява по време на сношението, докосванията и как партньорът й реагира на нейните действия. Затова не е необходимо излишно да се стягате и напрягате. Просто правете всичко искрено и не гонете техническите оргазми.

5. Жените обичат страстта и усещанията, възникващи по време на секса. Само 7% от жените се интересуват от размера. Останалите искат горещи страсти и вихрени емоции.

Източник: БГНЕС