Автор
Woman.bg

Пет отговора за отслабването, които никой не ти казвa

Наближава лятото. Време е да захвърлим не само дебелите дрехи, но и излишните килограми, останали от зимния сезон.

Мислиш си, как да подготвиш фигурата си за лятото? Приятелките те съветват най-различни неща: Откажи се от вечерята! Или...Яж само салати! Или.. Пий само вода с лимон! Или...Не яж въглехидрати, наблегни на протеините! СТОП! Знаем, че наистина искаш да се справиш с тези ужасни килограми. Но недей да правиш същата грешка, като приятелките си – недей да гладуваш или да пропускаш хранене!
Сега, съществува много по-добро решение, здравословно и 100% натурално: КолонХелп, един продукт задетоксикация и отслабване! Хиляди жени в България, и не само жени, вече опитаха КолонХелп и сега се гордеят с постигнатите резултати!

Наистина ли мога да отслабна без строга диета?
Разбира се, че можеш да отслабнеш, без да се подлагаш на строги диети! С помощта на КолонХелп ще отслабнеш, но без да гладуваш. Фибрите от лененото семе и псилиум имат невероятен ефект: след като попаднат в стомаха, фибрите поемат вода и набъбват, създавайки усещане за ситост. Под действието на водата, фибрите КолонХелп образуват стомашен растителен балон, който ти помага да отслабнеш по здравословен начин.

Наистина ли мога да отслабна без да пропускам хранене?

Ооо, да! Ако пропускаш хранене, дори е възможно да напълнееш. Само се замисли какво се случва, когато си много гладна: забравяш за каквито и да е било диети и ядеш, докато не се заситиш, често дори посягаш към „забранени“ храни (сладко, тестяно...). Ето защо е важно никога да не пропускаш хранене! За сметка на това, е хубаво храната ти да е нискокалорична. Ето тук идва на помощ КолонХелп! Заедно с кисело мляко, КолонХелп може да бъде кактоздравословна закуска, така и засищаща вечеря, и едновременно с това бедна на калории.


Какво да правя, ако съм свикнала да си похапвам бисквитки и чипс между храненията?

Би било добре да се откажеш от този навик. ColonHelp ще ти помогне и за това! Фибрите КолонХелп задържат усещането за ситост за по-дълго време, така че няма да си съблазнена да си похапваш между главните хранения! Разбира се, между 3-те основни хранения, можеш да изядеш нещо леко (свежи плодове), по този начин ще поддържаш добра гликемия и активиран метаболизъм.

По принцип, след диета килограмите винаги се връщат. Да очаквам ли нещо подобно?
С КолонХелп това няма да се случи! С помощта на КолонХелп ще отслабнеш 4-5 килограма за един месец. На някои може би ще им се стори малко, но това всъщност е нормалния ритъм при едно здравословно отслабване. Голямо предимство е, че след режим с КолонХелп няма да се сблъскаш с неприятния йо-йо ефект, след края на режима килограмите няма веднага да се върнат.

Наистина ли мога да отслабна без да навредя на здравето си?

Със сигурност. Колонхелп ти помага да отслабнеш здравословно, без да навредиш на здравето си. Много други продукти за отслабване ти обещават да смъкнеш 10-15 килограма за един месец, но без да ти обясняват за последствията от една такава диета: ендрокринни нарушения, дехидратация и деминерализация, риск от анемия и бързо възвръщане на килограмите.
За разлика от останалите продукти, Колонхелп не съдържа майчин лист или зърнастец, които са мощни слабителни растения и създават зависимост, а употребявани дълго време предизвикват раздразнение на дебелото черво. КолонХелп може да се използва продължително време, без никакви странични ефекти.

Какво е КолонХелп?

КолонХелп е хранителна добавка, съдържаща фибри – разтворими и неразтворими (ленени семена и псилиум) идетоксикиращи растения (магданоз, кимион, кориандър, риган), които подобряват храносмилането и регулират чревния транзит. КолонХелп е препоръчван, също така, като помощно средство за поддържане на постоянно телесно тегло, подобряване на храносмилането, поддържане на нормални нива на холестерол и кръвна захар, облекчаване на симптомите на раздразнено дебело черво.

Дори не се замисляй! Избери КолонХелп и покажи на приятелките ти, че може да се отслабне без сложни и драстични диети! Избери КолонХелп и посрещни лятото с изваяна фигура, в любимите си дрехи!

КолонХелп, твоят безценен съюзник в отслабването!

Поръчай сега КолонХелп и още утре ще го получиш вкъщи! Обади се на 082.299.999 или влез на www.colonhelp.bg, и се радвай на чудотворните ползи на КолонХелп! Доставката е БЕЗПЛАТНА в цяла България! Търсете продукта и в аптеките! Попитайте Вашия фармацевт за КолонХелп!