Изборът на булчинската рокля е основната задача в организирането на сватбата и всяка бъдеща булка има представа как иска да изглежда на този важен ден - с пищна, семпла или дръзка рокля.

Всяка година дизайнерите лансират нови и оригинални идеи в булчинската мода. Изобилието от сватбени рокли е огромно, затова ще ви покажем на кои детайли да обръщате внимание, за да сте красиви и в крак с модата.

Рокля с волан


Спрете са на рокля с пищен волан. Да, някои смятат сватбените рокли с волани за прекалено кичозни, други пък виждат в тях олицетворението на перфектната булчинска рокля. Ние ви съветваме да пробвате такъв модел рокля, за да видите дали ви стои добре на фигурата и дали ще се чувствате комфортно в нея.

Четете още: Идея за сватбена прическа

От кръста надолу

Не е нужно цялата рокля да представлява претрупано творение на изкуството, по-голям ефект ще постигнете, ако се спрете на рокля, която има акцент в горната или долната част.

Ефектен гръб

Разчупете мисленето си и опитайте рокля с акцент в задната част. Гръб, обсипан с нежни перли, бродерии и дантела, изглежда изключително нежно и едновременно с това секси.

Нежни копчета

Изберете ексцентричен модел с гол гръб, подчертаващ сексапила ви и с ефектни малки копчета, които ще откроят роклята ви от представите за стандартната булчинска рокля в стил „принцеса“.

Рокля с цип

Удобен и дискретен, заложете на рокля с таен цип на гърба.

Красив шлейф

Спрете избора си на рокля, която се отличава с елегантен силует – елегантен, но интересен. Опитайте да заложите на прибран модел със силует „русалка“, подчертан от красив шлейф.

Ненатрапчив акцент

Ако сте достатъчно креативни биха ви подхождали и ненатрапчиви акценти като ръчно апликирани дантелени елементи или дискретни камъни.

Със стил

Не избирайте твърде разголен модел. Обърнете внимание на дълбочината на деколтето и дължината на полата.

Четете още: Шакира като булка в новия си клип

Ексцентричен модел

Ако сте импулсивна и ексцентрична личност, то заложете на визия, която да разкрива темперамента ви.