Всяка жена, независимо от възрастта, теглото и пропорциите на фигурата си може да подбере точно този модел дънки или блуза, които идеално да подчертаят нейната красота и предимства.

Да изглеждаш добре всеки ден е много важно! Това ти дава увереност, което от своя страна кара хората около теб да се усмихват и да бъдат заразени от позитивната ти енергия.

Ето няколко съвета, които ще ти помогнат да спестиш ценно време всяка сутрин и да излезеш от вкъщи с усмивка на лице.

Правило № 1 - Подреден гардероб

Това определено не спада към любимите ни занимания, но ако отделяте по 10 минути всеки втори ден, за да подредите дрехите си, ще сте способна по-бързо да нахвърляте визиите си и постоянно ще „откривате“ забравени дрехи и аксесоари.

Подгответе дрехите си

Нужни са само 5 минути всяка вечер, за да подготвите дрехите за следвашия ден. Това гарантира точно за всяка сутрешна среща.

Заложете на модерен шал

Дори най-семплата визия може да бъде преобразена с правилния шал. Разнообразието от шалове е огромна, спрете се на цветове и материи, които отиват на вашия характер и. Все пак един шал никога не е излишен!

Изглеждай „скъпо“

Не е необходимо да залагате на аксесоари и дрехи на известни модни марки, които не може да си позволите. Заложете на подобни дънки, топове и обувки, които може да намерите и в по-евтините магазини на много по-ниски цени. Комбинирайте ги с оригинални бижута и чифт удобни, но стилни класически обувки и сте готова с една впечатляваща визия.

Четете още: Есента през погледа на една модна блогърка

Идеален за есента – тренчкот

Той умее да прикрива множество несъвършенства и все пак стои небрежно-елегантно. Съветваме ви да не си купувате тренч в ярък цвят, защото най-вероятно няма да го носите толкова често. Препоръчваме ви да заложите на неутрален цвят като сиво или бежово.

Четете още: Какво мислят мъжете за „boyfriend” дънките

За още по-перфектен завършек визията има нужда от един красив Opel ADAM