Пенелопе Крус смята, че се е превърнала в специалист в прикриването на страховете, с които е трябвало да се справя през по-голямата част от живота си.

39-годишната актриса толкова често трябва да преодолява многото си фобии, че вече се е научила как да ги прикрива.

* Звездна двойка: Хавиер и Пенелопе

"Имам толкова много страхове. Станала съм експерт в прикриването им. Няма да давам примери, защото всичките са много странни. Всички мислят, че съм толкова балансирана и спокойна, но всъщност е напълно обратното. Работя върху това през целия си живот", споделя Пенелопе.

Като майка на две деца, Луна на 5 месеца и Леонардо на 2 години, красивата брюнетка споделя, че не успява да поспи повече от 3 часа на денонощие. Въпреки малкото сън, Пенелопе не се оплаква и споделя, че постоянната умора си заслужава.

Актрисата реши да се отдръпне от снимачната площадка за известно време, за да създаде семейство и да отглежда децата си.

"Тичах от площадка на площадка. Никога не бях у дома и нямах личен живо Трябва да имаш време за себе си и като майка това се променя с времето. Семейството е най-важното нещо за мен. Ако имате деца, ще ме разберете", каза Пенелопе Крус пред вестник "Daily Mirror".

Четете още: Сестрите Круз с нова модна колекция