Обикновено звездите, които родят, избягват светските прояви, поне докато не възвърнат предишната си фигура. дали от суета, или от страх от злобни коментари, но това е практиката.

Ким Кардашиян за известно време наистина се „скри“ от всички папараци, камери и не се появяваше на светски събития, докато не свали килограмите, които според нея й „пречеха“.

Ако някой знае как да провокира скандали, това определено е Ким, която с гордост пусна снимки по бански в социалните мрежи, показвайки на целия свят, че е възвърнала сескапилната си фигура.

Четете още: Ким Кардашиян: Тялото ми се върна! (снимки)

„Искаше ми се да се появя пред света, да бъда гола и да кажа - ето секси съм и се върнах“, добави Ким неотдавна. И само след няколко месеца желанието й се сбъдна и половинката на Кание Уест не спира да се фръцка с нова, секси фигура.

Ким е почитателка на прилепналите дрехи, тези, подчертаващи всяка една извивка на тялото й. Не веднъж сме засичали Ким с пола тип молив и къс топ.

Вчера вечерта пищната звезда бе щракната от фотографи по време на шопинг в Бевърли Хилс.

Русокосата майка бе избрала цветовия акцент във визията й да пада на долната част, като за целта бе комбинирала бял топ с пола тип молив в ментово зелено. И при нея, както и при много други известни личности, забелязваме демонстрация на горещия тренд за тази година – класически модел обувки в пастлени нюанси.

Бледо розови обувки и голямо бежово палто от есенната колекция за 2013-а на Celine допълваха стрийт визията й.

Четете още: Ким без грим (снимка)