Автор
Woman.bg

Парти водката на България FLIRT се включва в Top 100 DJs world tour

На 27 февруари в столичната зала “Арена Армеец” за първи път на една сцена ще застанат най-слушаните диджеи за изминалата 2014 година според класацията DJ MAG TOP 100.

В шоуто 'TOP 100 DJs WORLD TOUR' ще вземат участие имена като Hardwell, Fedde Le Grand и дуото Sunnery James & Ryan Marciano. Партито се провежда с любезната подкрепа на водка FLIRT и ще стартира точно в 21:00 ч. вечерта, с изцяло нова концепция и обещава да е най-зрелищното, случвало се до момента.

Специално за най-големите почитатели на HARDWELL и компания, FLIRT даде възможност чрез специална игра на Facebook страницата на бранда двама късметлии, които отговорят правилно на въпроса “Кои DJ са в lineup на TOP 100 DJs World Tour - SOFIA edition?” да получат безплатни пропуски за шоуто.

FLIRT е една от малкото водки в света, произвеждани по новата за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация. В комбинация с многократната дестилация тя гарантира идеално чиста водка с мек вкус. Парти водката на България гарантира изключително забавление в най-чиста форма за всички фенове на електронната музика. Така един висококачествен продукт показва, че успешно може да си партнира със световноизвестни диджеи, за да се случи едно наистина уникално шоу за ценителите на електронната музика. За най-големите купонджии ще има шотове, а през цялата вечер барът на водка FLIRT ще е отворен. Няма нищо по естествено от това партито на годината да бъде подкрепено от парти водката на България.