Автор
Woman.bg

Паркър: Бракът ни оцеля, защото никога не сме искали да се разведем по едно и също време

Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик са женени от 16г. и двамата са категорични, че компромисите и усилията, положени в дългогодишната им връзка са важен фактор за стабилните отношения помежду им.

"Малко се притеснявам да ви го споделя, но веднъж някой попита Матю за брака ни и затова как успяваме да го задържим през всички тези години, а той отговори, че просто никога не сме искали да се разведем по едно и също време", коментира Сара.

"Но ти оставаш женен, защото просто искаш да бъдеш там, въпреки всичко. Не знам, смятам, че бракът заслужава също толкова усилия, колкото и кариерата, и всичко останало. Предполагам, че и двамата искаме да бъдем в него", категорична е звездата.

Четете още: Сара Джесика Паркър отваря бутик за обувки

Паркър призна още, че никога не чете публикациите за нея в интернет, тъй като "случайната жестокост" в коментарите на хората не й понася. "Никога не проверявам името си в Гугъл. Любопитно ми е всичко останало, но не и това, което хората са казали по мой адрес", споделя Сара в интервю пред британското издание на списание "Harper`s Bazaar", пише БГНЕС.

Четете още: 5 типа жени, които мъжете избягват след първа среща