Необходими продукти:

300 гр смляно или накълцано месо (може и кайма)
1/2 малка консерва царевица
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 люта чушка или смлян лютив пипер на вкус
1 глава лук
5-6 ск. чесън
200 гр червен или бял боб от консерва
500 мл доматен сос
Сол, черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Нарежете на дребно чушките,чесъна и лука и ги запържете в дълбок съд.
Добавете месото (каймата) и запържете до златисто.
Добавете боба и доматения сос. Долейте малко вода и задушете за около 15 минути.
Накрая добавете царевицата, разбъркайте и оставете още 5 минути.
Свалете от котлона и поръсете със свеж магданоз.

Източник: sense4style.com

Четете още: Шоколадов кекс