Автор
Woman.bg

Парфюм като по поръчка за вашия мъжествен партньор от Gucci

Обикновено дамите са тези, които избират парфюмите на своите половинки. Затова и днес решихме да ви разкажем повече за най-новия аромат на Gucci - Made to Measure.

Парфюмът Made to Measure е светски и изтънчен, той е за мъжа, чието мнение има тежест: другите, естествено, се съобразяват с неговата преценка.

Новият аромат на Gucci представя един силно мъжествен партньор за иконичния женски парфюм Gucci Première. Също както героинята Première е обгърната в своята модерна рокля и обляна в аромат, така и нейният компаньон е представен в елегантен костюм и аромат Made to Measure. Той е познавач и всеки негов ход говори за желанието му да бъде уникален, като му придава характерна завършеност. Неговият аромат, неговите дрехи и неговото поведение го отличават като човек, какъвто всички останали се стремят да бъдат.

Made to Measure е пикантен ориенталски аромат, създаден, за да оставя трайно впечатление.


Ароматът е създаден по същия начин, по който се прави костюм по мярка (Made to Measure): всеки акорд, съставките, структурата, това е цялостният образ на пълната хармоничност и детайлност. Ароматът съчетава стриктно подбрани съставки от целия свят, като отражение на изтънчеността на шивашкото майсторство. Това е аромат, специално разработен в унисон с философията на Gucci за внимание към детайла – парфюм, на който бяха посветени много години и хиляди допълнения, за да стане съвършен.

Връхни нотки: калабрийски бергамот, тунизийски цвят от портокал, френска лавандула, семена анис=