Автор
Woman.bg

Памела Андерсън се развежда за четвърти път

Известната холивудска актриса Памела Андерсън за трети път подаде молба за развод със съпруга си Рик Саломон, съобщава сайтът TMZ, позовавайки се на източник от обкръжението на звездата.

Памела Андерсън се омъжи за филмовия продуцент Рик Саломон през 2007 г., но бракът им продължи само два месеца и двамата официално се разведоха. През януари 2014 г., двамата отново минаха под венчило и тръбяха, че са щастливи отново да бъдат заедно. Шест месеца по-късно Памела подасе молба за развод, но по-късно тя бе оттеглена.

Четете още: Памела е по-секси отвсякога!

"Във вторник Памела се раздели със Саломон, а в сряда изтича в съда, за да подаде молба за развод", твърдят от сайта TMZ, пише БГНЕС.

Кариерата на модела Памела Андерсън започва в края на 80-те години на миналия век с рекламни клипове. През 1989 г. тя се появи на корицата на Playboy. Като актриса тя доби популярност с ролята си в популярния телевизионен сериал "Спасители на плажа". Памела е майка на две деца от брака си с рокмузиканта Томи Ли, с който се разведе през 1998 година. През 2006 г. се омъжи за музиканта Кид Рок, но брачният им живот приключи след три месеца.

Четете още: Гърдите на Памела Андерсън се показаха (снимки 18+)

Памела Андерсън и Томи Ли Джонс

Памела Андерсън и Кид Рок