Автор
Woman.bg

Памела Андерсън със скандална черна рокля на виенски бал

Снощи бе отбелязан 60-ият юбилей на прочутия бал във Виенската опера.

Истинска сензация предизвика Памела Андерсън със скандална черна рокля. 48-годишната красавица прикова вниманието на присъстващите знаменитости и журналисти с вълшебните си разпуснати руси коси, със силен опушен грим, който подчертаваше сините й очи, и впечатляваща черна рокля без презрамки. Звездата от "Спасители на плажа“ бе център на вниманието още с настаняването си на балкона.

Дизайнът на роклята й определено ни заинтригува. Тя бе черна, дълга и елегантна, но в същото време без презрамки, с голямо деколте и дълбока цепка, която да подчертае изваяните крака на Памела.

Миналият месец Памела Андерсън срещна неодобрението на френски политици и дори й сложиха етикет: "пуйка със силиконов пълнеж“. Тогава тя посети Народното събрание в Париж, за да подкрепи забраната за посегателство над патиците и гъските. А както добре знаем, Франция се слави с приготвянето на вкусен гъши дроб и много туристи пристигат в Париж, за да го опитат всяка година. Точно по тази причина, политиците са на мнение, че Памела умишлено устройва политически театър.