Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, внимавайте със самочувствието, Скорпиони днес всички ще ви се подчиняват

Овен- Превъзбудени сте от нещо и се намирате в емоционална приповдигнатост. Прекалено много е нараснало самочувствието ви и с това и вашето възвеличаване - може да отблъснете някои хора от себе си.

Телец- Не следва да предявявате никакви претенции към околните. Вашият вътрешен мир може да се окаже в противоречие с обективната реалност. Намерете време да си отдъхнете по-добре от ежедневните дела.

Близнаци- Ще имате проблеми предимно от емоционален и психологически характер. Ще разберете за какво става дума. Старайте се повече при извършване на служебните си задачи и гледайте съвестно на тях.

Рак- Изменчив и лъжовен ден, въпреки привидното му спокойствие. Емоционално сте неустойчиви, срещате трудности в отношенията си, особено с жените. Възможно е да изпитате някакво неразположение.

Лъв- Докато си налагате задръжки, ще пропуснете много възможности. Вероятно ще претърпите разочарование. Вашият ум днес може да покаже забележителни способности, но не привличайте излишно внимание.

Дева- Добър ден за административна работа и водене на преговори. На работното ви място са възможни промени. Някой ще се опита да ви създаде неприятности. Трябва да работите върху физическата си форма.

Везни- Заемете се с делата си, които не търпят отлагане. Не са изключени любовни сблъсъци, но може и да успеете да се разминете с тях, ако не реагирате спонтанно и проявите малко тактичност и уважение.

Скорпион- Вие ще държите обстоятелствата в свои ръце. До голяма степен всичко и всички ще се подчиняват на внушенията ви. Днес е полезно да имате физическо натоварване. Такава активност ще охлади бущуващия пламък в душата ви

Стрелец- Запазете емоционална сдържаност през днешния ден. Проявете деликатност към партньорите си. Искрено проявете вашите уважение и любов. Ще бъдете възнаградени за скромните си усилия.

Козирог- Ден на условностите. Носи нови възможности и предложения. Ще изпитате вътрешна нужда да се самоутвърждавате. Днес ви се дава голяма свобода и поле за действие. Благоприятно е за обществена дейност.

Водолей- Днес ще бъдете принудени да контактувате активно и да отговаряте на доста хора. Една малка подвижна лудница ще се оформи край вас. Едва ще дочакате до вечерта, за да се отдадете на активна почивка.

Риби- Някои хора може да ви поставят в неудобно положение и да ви накарат да се почувствате твърде неловко пред други. Дишайте дълбоко и запазете класическо спокойствие, иначе може да се задълбочат проблемите.