Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, бъдете по-сдържани в отношението си към околните. Ден, изпълнен с много романтика за Телците

Овен - Проявявайте повече търпение и не атакувайте директно партньора си. Служебната работа ще бъде в ущърб на личния живот. Един от дните, в които трябва да бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и приказките.

Телец - Неприятна случка може да помрачи за кратко настроението ви сутринта. Иначе е добър ден за реализация на вашите добри мисли и проекти. Способства романтичните отношения и ще привличате погледите на противоположния пол.

Близнаци - Денят не предразполага към разширяване кръга на общуване. През първата му половина можете да бъдете разсеяни, да витаете в облаците, да размишлявате за възвишени неща. Към средата на деня вече ще се съсредоточите към по-практичните дейности.

Рак - Денят ще носи напрежение, но ще има и малко радост. Повишена е вашата емоционалност. Възможно е да се появи конфликт в семеен кръг. Постарайте се по-отговорно да подходите към всичко и с това ще изгладите положението.

Лъв - Ще бъдете съсредоточени към практическата страна на живота. Възможно е да поискате да се уедините за по-ефективно обмисляне на сериозните въпроси. Препоръчва ви се поне частично да преразгледате своята досегашна тактика.

Дева - Ще имате известни затруднения, възможни са и недоразумения, но ще се справите успешно. Не приемайте активно участие в обществения живот. Стойте встрани от всичко. Сменете малко подхода си на общуване.

Везни - Проявете разумна ограниченост в контактите си и се съсредоточете върху решенията на главните проблеми. Въздържайте се от прекалена активност в действията си и не се поддавайте на импулсите си.

Скорпион - Денят ще придаде решителност на вашите действия. Импулсивността или високото самочувствие могат да ви въвлекат в необмислена постъпка. Вечерта можете да се посветите на любов и развлечения.

Стрелец - Новите запознанства днес са благоприятни и могат да се превърнат в перспективни контакти. В любовен план може да имате интересни начинания. Добре ще постъпите, ако дадете почивка на стомаха си и преминете към малко разтоварване.

Козирог - Някои дела ще отнемат доста от времето ви. Не е изключено да се появят нови възможности или да започнете да обмисляте някой умен ход за подобряване на вашия бит, положение, материалните или професионалните дела.

Водолей - Вашата откровеност и прямота към другите, може да разсеят всички техни съмнения и да ги направят по-отзивчиви и любезни към вас. Подхранвайте само тези мечти, които съответстват на реалността.

Риби - Днес сте вече по-оптимистично настроени. Добре е да запазите търпение и въздържание, както и да избягвате конфликти и спорове с близки и подчинени. Ще има нещо, което ще ви изненада.