Автор
Антония Михайлова

Овен, Лъв и Дева са кралиците на секса

Когато става въпрос за секс, всеки знак определено има с какво да се похвали...

Овен



Овенът винаги се се е славел като един от най-големите сексуални завоеватели сред останалите знаци от зодиака. Той е ловец. Обича да преследва, а не да е преследван. Овните са самоуверени, темпераменти и често пъти склонни към агресия в леглото. Те са неотстъпчиви и непреклонни в желанията си. Обичат да налагат мнението си в спалнята, желаят незабавно удовлетворение на изискванията си от сексуалния партньор. Не са особено романтични.

Най-добра сексуална съвместимост с: Лъв, Везни, Водолей, Скорпион

Телец

В сравнение с Овена представителите на зодия Телец са далеч по-емоционални в креватните упражнения. Не обичат да правят секс с партньор, към когото не изпитват чувства. Странични стимули като звуци, аромати, докосване и др. влияят изключително възбуждащо на Телеца. Обичат да доставят удоволствие на партньора си, но държат да им се отвърне на жеста подобаващо.

Най-добра сексуална съвместимост със: Скорпион, Рак, Дева, Козирог

Близнаци

Близнаците са дръзки, смели и експресивни партньори. Обичат да правят секс на най-необичайни места. Мръсните приказки ги възбуждат. Те са изключителни флиртаджии с богато сексуално въображение. За тях сексът е забавление и вдъхновяващ извор за нови експерименти.

Най-добра сексуална съвместимост с: Овен, Близнаци, Везни, Водолей

Рак

Вие прилагате невероятно находчиви прийоми по време на секс. Като едни от най-чувствителните и нежни представители от зодиака, Раците обичат да бъдат и дълго време ухажвани. Ракът държи по-скоро да получава, отколкото да дава. Интуитивен е и лесно усеща какво иска партньорът му от него. За представителите на зодия Рак сексът е действието, чрез което могат да изразят своята нежност, чувственост и страст.

Най-добра сексуална съвместимост с: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Лъв



Лъвовете се славят като едни от най-харизматичните, чаровни и сексапилни знаци в зодиака. Хедонисти до мозъка на костите си. За тях сексът е удоволствие и забавление. Когато се влюбят обаче, се превръщат в същински огнени жребци. Обичат да се грижат за удоволствието на своята половинка, но също така държат да получават и своето. Те са страстни, внимателни и талантливи любовници. Господари на флирта и талантливи съблазнители.

Най-добра сексуална съвместимост със: Скорпион, Овен, Стрелец, Лъв

Дева

Не се заблуждавайте, че Девите са толкова целомъдрени, колкото изглеждат на пръв поглед. Колкото педантични в живота, толкова чувствени и темпераментни са те в леглото. В действителност са уникални любовници, отличаващи се с вродения си усет към сексуалната игра. Обичат експериментите, както и редовния секс.

Най-добра сексуална съвместимост с: Телец, Везни, Риби, Козирог

Везни

Везните често са смятани за едни от най-изтънчените и сексапилни зодиакални знаци, с отличен вкус и деликатна чувствителност. Сексът за тях задължително трябва да включва красива нежна прелюдия и вербална любовна игра. Музиката при тях влияе изключително стимулиращо на сексуално ниво. Непоправими флиртаджии.

Най-добра сексуална съвместимост с: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец

Скорпион


Скорпионите имат репутацията на най-похотливите от всички останали знаци в зодиака. Сексуалният им живот е изпълнен с драматизъм, страст и бурни емоции. Обичат да властват над половинката си в леглото и да налагат собственото си мнение.

Най-добра сексуална съвместимост с: Телец, Лъв, Скорпион, Риби

Стрелец

Стрелецът е абсолютен любовчия. Често пъти обича да прехвърча от цвят на цвят. Непостоянен в любовта и фантастичен в секса. Изисква много от партньора си и е добър манипулатор в леглото. Приключенски настроен и смел експериментатор.

Най-добра сексуална съвместимост с: Лъв, Овен, Близнаци, Везни

Козирог

Подобно на Скорпиона Козирогът има репутацията на един от най-сексуалните знаци от зодиака. Твърде чувствителен е и лесно се възбужда. Само един поглед му е достатъчен, за да се влюби и да бъде готов за сексуални подвизи. Има много силно либидо и е незаменим любовник. Обича да бъде ухажван, но е и невероятен сваляч, на който трудно бихте устояли.

Най-добра сексуална съвместимост с: Рак, Скорпион, Козирог, Дева

Водолей

Водолеите винаги търсят нови и вълнуващи връзки. Това са хора с авантюристичен дух, но се отличават и със способността си да бъдат верни и всеотдайни партньори, стига да преценят, че половинките им го заслужават.

Най-добра сексуална съвместимост с: Близнаци, Везни, Стрелец, Овен

Риби



Рибите се славят като едни от най-романтичните, чувствени и игриви знаци от зодиака. Те влагат изключително много чувство и темперамент по време на любовната игра. Всеотдайни са и обичат да правят партньора си щастлив в леглото. Трябва да бъдат обаче добре предразположени от половинката си, за да споделят най-смелите си сексуални фантазии.

Най-добра сексуална съвместимост със: Скорпион, Рак, Дева, Везни