Дочухме колегите от Men United да коментират как трябва всеки себеуважаващ се мъж да си обнови гардероба със затоплянето на времето. И моментално решихме, че и ние заслужаваме и имаме нужда от промяна в дрехите и аксесоарите с настъпването на пролетта. Ето с какво планираме да се сдобием в съвсем скоро време.

Полите и роклите

Нови, цветни, ефирни, предизвикателни. Време е да усетим прекрасния свеж полъх по краката си и да се разделим с панталоните, защото пролетта е наистина на прага.



Любимото яке

Може да е смешно, но моментът, когато отново е време да облечем леко и приятно яке, е наистина прекрасен. А палтото ще бъде отново заточено в гардероба, където му е мястото през следващите месеци.



Сако

В офиса, на работна среща или на коктейл с красив мъж - късото дамско сако трябва да се превърне в най-добрия ти приятел. И най-добре е да се запасиш с няколко в зависимост от останалата част от дрешния си ансамбъл. Ще си едновременно елегантна и предизвикателна.



Жилетката

Още една "връхна дреха", която не е нужно да е дебела и тежка. Фината жилетка може да бъде и аксесоар, акцент и изобщо дреха за всеки ден, в която да се чувствате стилни и пролетни.

Обувки, обувки, обувки

На никоя от нас обувките никога не са ѝ достатъчни - трябва ти само още един чифт и още един, и още един... Хубавото е, че сега ще можете да обуете отново любимите си високи токчета, пантофки и цветни кецове.



Фигурални чорапогащници

...в свежи тонове. Нямахме търпение температурите да се повишат и да дойде време за любимите ни чорапогащници с флорални мотиви – абсолютно пролетни, усмихващи и нас, и околните. Задължително си вземете няколко!

Чанта тип "клъч"

Мъжете винаги излизат с довода, че тези чанти са прекалено малки и не можеш нищо да побереш в тях. Е, да, казваме ние, но пък изглеждат прекрасно и ги заслужаваме! А и какво ти трябва в един слънчев ден повече от телефон, портмоне и малко грим?

Шалове

Стига с дебелите шалове, чието основно предназначение е да ни топлят. Сега е моментът да си напазаруваме хубави, шарени, тънки шалове, които да ни направят деня и да ни накарат да се чувстваме още по-добре в кожата си. И да се усмихваме, нали?

Автор: Благовеста Дамянова