Близките на единствената дъщеря на известната американска певица и актриса Уитни Хюстън - 21-годишната Боби Кристина Браун, отрекоха информацията, че са били изключени животоподдържащите й системи.

В четвъртък британският вестник "Дейли мейл" съобщи, че дейността на главния мозък на Боби Кристина напълно е спряла да функционира. По тази причина е било взето решение бъдат изключени животоподдържащите системи, на които е момичето.

Четете още: Дъщерята на Уитни Хюстън в кома

"Ако трябваше да опровергаваме всяка невярна информация в медиите, трябваше да го правим по 24 часа в денонощието. "Новината" за изключванетож на Боби Кристина от животоподдържащите системи е невярна, както и повечето други съобщения в пресата", каза бащата на Боби Кристина - известният тъмнокож музикант Боби Браун. Сега той е с дъщеря си в болницата. Междувременно стана ясно, че новата съпруга на Боби Браун е бременна.

Четете още: Боби Браун се ожени

На 31 януари Боби Кристина бе приета в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше открита безжизнена във вана в жилището си. Там 21-годишното момиче живееше със своя приятел Ник Гордън. Оттогава тя е в състояние на изкуствена кома. Причините за състоянието на Боби Кристина засега са неизвестни. В дома й не са открити наркотици.

Новините за тежкото състояние на Боби Кристина дойдоха само седмица преди да бъдат навършени три години от смъртта на нейната майка, която също почина след удавяне в своята баня вследствие на свръхдоза. Шесткратната носителка на наградата "Грами" бе намерена мъртва в банята на стаята си в хотел "Бевърли Хилтън" в Лос Анджелис на 11 февруари 2012 година. Тя бе на 48 години. Според следователите, певицата е починалао от остра сърдечна недостатъчност след употреба на кокаин. Хюстън остави наследство от 115 милиона долара на дъщеря си. Боби Кристина тежко понесе смъртта на майка си и на два пъти попада в болница с нервни кризи. Близките й се опасяваха, че тя може да повтори съдбата на Уитни Хюстън.

Четете още: Чуйте последната песен на Уитни Хюстън

БГНЕС