Само дни, след като актьорът Чарли Шийн потроши хотелската си стая пиян и надрусан, служители на полицията го намерили в безсъзнание в една от тоалетните на луксозен ресторант.

Както и миналия път, така и този, актьорът бил чисто гол, но за разлика от предишната му изцепка сега следите от употребата му на наркотици си личали от километри.

"Той лежеше на пода, дрехите му бяха разхвърляни около него, а лицето му беше цялото в кокаин. Беше очевидно, че е друсан до безпаметност. Този човек има сериозни проблеми", заявил един от сервитьорите в заведението.



Междувременно пиколо в хотела, където преди дни беше отседнал Чарли Шийн с бившата си жена Денис Ричардс и двете им дъщери, заявил пред медиите, че актьорът завел на вечеря експоловинката си и проститутката Кристина Уолш, която по-късно бе открита заключена в гардероба в стаята му.


"Чарли и мадамата пийнаха доста. Мой колега ми каза, че ги е видял да смъркат кокаин, а пък пред мен си поръчаха първо водка, а после вино. Още тогава се отрязаха", издало момчето.

След като хапнали и се почерпили стабилно, Чарли Шийн и проститутката отишли в друго заведение, където ги чакали приятели на актьора. По някое време звездата от сериала "Двама мъже и половина" и компаньонката решили да се върнат в хотела си за още една доза и след като не успял да открие портфейла си, Чарли Шийн изпаднал в истерия и започнал да хвърля и да чупи мебелите.

Дошлите на мястото полицаи го открили да лежи почти в безсъзнание и бързо го закарали в болница, пишат колегите от lifestyle.ibox.bg.