От няколко дни насам в отбора на известните блондинки членуват още две звездни дами, а именно Маги Гиленхал и Шерил Коул.

Нека първо обърнем внимание на промяната във визията на чаровната актриса Маги Гиленхал, брюнетка по рождение. Тя демонстрира новия цвят на косата си със селфи, от което струи пленително лятно настроение.

Под фотоса, изобразяващ късата й руса прическа, Маги небрежно написа: "Между другото сега съм блондинка!".

Звездата е изрусявала косата си и преди години за ролята си във филма "Sherrybaby", която й донесе номинация за награда Златен Глобус.

Все още не е ясно дали и този път промяната в облика на Маги е във връзка с екранно превъплъщение, но въпреки това едно е сигурно – актрисата изглежда прекрасно с този цвят.

Четете още: Историческите двойници на звездите

Шерил Коул пък зарадва феновете си със секси русо омбре. Първоначално британската певица бе пуснала в Instagram снимка на новата си визия, под която бе написала "#Feria Между другото... Блондинките се забавляват повече!", без да уточнява на какво се дължи промяната в облика й.

Четете още: Фен си татуира Шерил (снимки)

Оказа се, че Шерил е изсветлила "гривата" си за снимките на рекламна кампания за L'Oréal Paris и по-конкретно колекцията Féria Go Extreme.

В рекламния клип, заснет от Jonas Akerlund, Коул чувствено танцува на фона на песента "Pretty Girl" на Stockholm Syndrome, демонстрирайки пленителна прическа в рус цвят.