Днес те са не просто известни и талантливи актьори, но и едни от най-привлекателните мъже в шоубизнеса. Истината обаче е, че те невинаги са притежавали обаянието, което имат днес, а много от тях в детските си години са били задръстеняците на класа, на които всички са се подигравали.

Затова и вярваме, че ако въпросните деца бяха видели снимки на мъжете, в които ще се превърнат като възрастни, нямаше да повярват. Вижте следващите фотоси, запечатали драстичната трансформация на подигравани зубъри в секси мачовци.

Арън Тейлър-Джонсън


Трудно е за вярване, но Дейвид Лизевски от "Шут в г*за!" и привлекателният Вронски от адаптацията на "Ана Каренина" са един и същи човек.

Матю Левис

Матю израсна пред очите ни, играейки Невил Лонгботън във филмите за Хари Потър. Не усетихме кога той се превърна от пухкавко момченце в красавеца от рекламите на Hugo Boss. Е, явно магията наистина съществува.



Никълъс Холт

В детството си Никълъс участва във филма с Хю Грант "Маркъс", където изглежда като срамежливо и притеснително момченце и едва ли някой е предполагал, че ще се превърне в сексапилния красавец, който познаваме днес от филмите за X-Men.



Хенри Кавил

Изглежда в юношеските години героят от Супермен е имал прякор и той е бил не особено ласкав, а именно "дебелакът Кавил".



Джоуи Манганиело

Някогашното високо момченце с очила се трансформира в привлекателния мъжкар от "Истинска кръв" и "Професия: Стриптизьор". Доказателство за сексапила му е и фактът, че съпругата му е не коя да е, а горещата София Вергара.

Джъстин Тимбърлейк

Тийнейджърът с русите кичури и пъпките по лицето е в миналото, за да се появи на негово място синеокият красавец с омайващ глас.

Крейг Дейвид

Признаваме си, че известно време седяхме с отворена от почуда, уста, когато разбрахме, че на двете снимки е един и същ човек.