Автор
Woman.bg

От Sportal с любов: Изневярата през мъжките очи

Ето какво ново и интересно се случва в спортното свърталище на любимите ни колеги от Sportal.bg.

Ето я мъжката гледна точка за изнеВЯРАта

Както казва Христо Гърбов, в изневярата има много - има "вяра", има и "изне". Ако си в приблизително сериозна връзка, никак не е лошо да се уточните дали и кое е изневяра. Защото после започва едно нейно постоянно мрънкане, беснеене, подозиране, рев и каквото там си реши на момента.

Дъра-бъра

Не се шегуваме, някои жени са убедени, че съвсем нормален разговор с друга жена, с която ти просто се държиш учтиво и мило, си е жестока изневяра. "Ааа, видях те как я гледаш! И защо си говориш с нея? Точно пък с нея!", ще ти каже твоята и няма как да я убедиш, че всъщност нищо не се е случило.

Офис

Всяка твоя колежка е потенциална заплаха в нейните очи. Онази е с големи гърди, другата е с дълги крака, а третата ти намигва всеки път за "Здрасти". Ужас, кошмар, трагедия. Можеш ли да ѝ обясниш, че през всичките 8-9 часа в офисното пространство не навлизаш в интимното пространство и на колежка? Не. Довери ни се - дори да имаш дар слово, ще се провалиш с гръм и трясък.

Приятелка

Имаш поне една жена-приятел. Още преди години е станало ясно, че между вас няма да има нищо друго. Тя ти разправя за своите несгоди с мъжете, като ти ѝ даваш полезни съвети. И обратно. Всичко е наред, докато твоята не започне да се побърква от идеята, че имаш и друга близка жена освен нея и... майка ти.

Писане

Едно е да си пишеш нещо закачливо с позната/приятелка, а съвсем друго - да си обяснявате в детайли кой на кого какво и как ще направи. Трето пък е гаджето ти случайно да попадне на такъв разговор. Обяснение тук не може да има освен например "Ама ние само си пишем!" - довери ни се, много жени смятат това за еквивалент на секса. Как така, нали? И ние това питаме, но е факт, имай го предвид.

Секс

Ако следваме горната логика, в случай, че мацката ти разбере, че правиш секс с друга, би трябвало да опиташ измъкване със "Само секс беше!". Тук вече сме почти убедени, че ще удариш на камък. Или тя ще те удари и ще скъса с теб.

Паралелна връзка

Такааа... Тук не знаем какъв специалист трябва да си, за да се измъкнеш. Ако имаш отделна връзка паралелно с твоята и гаджето ти те хване, нямаш особено много начини да я убедиш, че това всъщност не е изневяра. Колкото и да е либерална твоята мацка, надали ще одобри, че си имаш / имаш нещо сериозно (и вероятно, не само сексуално) с някоя друга.