Париж, Лос Анжелис и светът на модата са пъстрият декор на завладяващия разказ на Даниел Стийл за известна дизайнерка, която с талант и предприемчивост постига всичко освен възможността да промени миналото си и да повярва в любовта.

Тими О’Нийл е символ на комфорт и шик. Тя успява да изгради могъща бизнес империя, която е най-голямото й творение и смисъл на живота й

Но се оказва, че в добре подредения си и строго контролиран свят Тими О’Нийл не може да се предпази от магията на любовта. Съдбата й устройва капан в Париж по време на седмицата на модата. Внезапно заболяване става причина в живота й да влезе един французин. Отначало Тими и Жан-Шарл Верние са само пациент и лекар. После стават приятели и си кореспондират от безопасно разстояние между Париж и Лос Анжелис. Има хиляди причини да поддържат дистанцията помежду си. Докато внезапно от приятелството захвърчават искри и огънят пламва.

Може да закупите книгата тук: http://shopping.bg/ot-pryv-pogled-daniel-stiil

За автора:

Даниел Стийл е американска писателка. Тя е родена на 14 август 1947 г. в Ню Йорк и към 2002 г. има издадени 55 романа, а книгите ѝ имат над 480-милионен тираж. От 1981 г. Даниел Стийл присъства постоянно в класациите на Ню Йорк Таймс. През 1989 г. влиза в Книгата на Гинес за световни рекорди с факта, че има поне една книга в класациите на Ню Йорк Таймс в продължение на 381 последователни седмици. Но и този рекорд е надхвърлен, тъй като всъщност една или няколко от книгите на Даниел Стийл са в класациите на Ню Йорк Таймс над 390 последователни седмици! Двадесет и един от романите на Даниел Стийл са адаптирани за телевизията.

Освен романтична литература, Даниел Стийл пише поредица от книги за деца, поезия, както и научнопопулярна литература. Написала първата си книга на двайсет, сега Даниел Стийл често работи над пет книги едновременно... През 2002 г. Даниел Стийл е наградена от френското правителство с ордена "Изкуство и литература" за особен принос към световната култура.Въпреки че е родена в Ню Йорк, Стийл живее дълго време в Париж.

Книга: „От пръв поглед”
Автор: Даниел Стийл
Издателство: Бард