Автор
Woman.bg

От какво се оплакват мъжете при орален секс

При интимна близост мъжете могат да пъшкат не само от удоволствие, но и поради редица други причини.

Затова решихме да проверим какво точно дразни силните ни половинки по време на секс.

Не се излиза лесно на глава с мъжете – те сякаш предпочитат да правят орален секс, отколкото да говорят за него, гледайки събеседника в очите. На тази тема те се изчервяват, пребледняват и като цяло трудно намират думи да опишат тактическите и техническите грешки, които допускат партньорките им при галене на мъжкото им достойнство с уста и ръце. Затова подобни проучвания най-лесно се правят чрез интернет.

Ниска оценка за артистичност

Буквално всеки един мъж се дразни, ако партньорката е сигурна, че като се съгласява да прави минет, значи му прави страхотна услуга… а после извършва съответната процедура с “хладнокръвно изражение на истинска дама” или пък с мъченическа физиономия тип “Жана Дарк, изправена пред кладата”. На никого не му харесва жената да не влага личното си отношение и любовта си в ласките, а само устните си, езика и пръстите. И при това мечтае само за едно – партньорът да я остави на мира, т.е. да получи оргазъм по-скоро. Мнозина впрочем имат сериозни съмнения в искреността на жената, ако тя не показва със стонове, страстен поглед “очи в очи” и “доволно мъркане”, че се наслаждава на процеса. Една от най-лаконичните отрицателни оценки звучи като “Беше много вяло”.

Ниска оценка за техника

Еротичното настроение може да бъде нарушено и от различни технически и физиологични проблеми. Например оплакванията на партньорката, че й се е схванало ченето или че устните и езикът й са се уморили.

Отделна тема на разговор са зъбите – повечето нормални мъже (не визираме почитателите на БДСМ) не обичат твърде нежната главичка на члена им да бъде одрасквана със зъби.

Травматично рисковият списък продължава с ноктите – всеки има различен праг на болка, така че не бързайте да пускате маникюра си в действие за по-голяма пикантност… Различни недостатъчно гладки пръстени също не са уместни. При ласките, особено ако ползвате допълнителна смазка, пръстенът може да се завърти с изпъкналата част навътре и да причини доста неприятни усещания на партньора.

Не правете и твърде резки движения при галене на скротума и тестисите – силното опъване на семенните канали хич не е приятно за мъжа.



Малко математика

Интересно е, че мъжете на възраст над 30 години са по-склонни да обръщат внимание на това, доколко е подкована партньорката им със знания по анатомия. Негативно се приемат жени, които правят минет така, сякаш “си плакнат устата” и онези, които си мислят, че за мъжа са еднакво приятни докосванията по всички части на члена. Всъщност мнението, че пенисът е една голяма ерогенна зона и че е достатъчно да се стимулира с движения нагоре-надолу е погрешно. По правило “лицевата” (горната) повърхност на члена е по-малко чувствителна от “опаката” (долната), а най-гореща ерогенна зона на всеки един мъж е “пръстенът” в основата на главичката, както и самата главичка и свързващата кожичка отдолу.

Неприятно и даже болезнено за мъжа е жената да обработва пениса като джойстик или скоростен лост и разпалено да го движи натам-насам, опитвайки се да премине към следващото ниво от играта или да “превключи на задна”. С други думи – да осъществява движения под неестествен, нефизиологичен ъгъл.

По-малко приказки

Женското желание да се говори по време на секс и да се обсъжда случващото се буквално изнервя мъжете. Те направо побесняват, ако на 10-секундна крачка от оргазма партньорката им направи рекламна пауза с думите “Как се чувстваш, зайо, харесва ли ти?”. В този момент “зайо” се чувства като съвсем друго диво животно, и то далеч по-опасно.

Точка на пречупване

Далеч не всички мъже са готови да потърсят собствената си G-точка. Над 50 % от представителите на силния пол буквално се плашат, когато женски пръсти или езици започнат да се прокрадват по посока на ануса им. Страхът им да се проявят като латентни хомосексуалисти незабавно превръща интимните ласки в изпитание на тялото и духа.