Автор
Роси Кацарова

Освежете връзката си само за 60 секунди

Противно на множество очаквания не са нужни кой знае какви усилия и време, за да подобрите отношенията с половинката, разкрива психологът Бела Гандхи.


За да не е голословна, тя дава три примера за действия, които ще отнемат само 60 секунди, но ще освежат взаимоотношенията с любимия и ще покажат на човека до вас, че вие наистина държите на него.

Прегърнете партньора си за минутка

Прегръщането на някого ще увеличи нивата ви на окситоцин и допамин, хормоните, които са отговорни за чувствата на удоволствие и привързаност.

Чрез този жест не само ще стоплите нечие сърце, но и ще почувствате прилив на щастие.



Напишете му нещо

Изпратете на любимия си съобщение колко се радвате, че той е част от живота ви или пък му напишете какво ви харесва в него. Може и просто да му напишете мила бележка, с която да му напомните, че вкъщи го очаква любим човек. Скрийте я в джоба на сакото му.

Което и от трите да изберете, със сигурност ще успеете да накарате любимия си да се усмихне и ще направи деня ви по-красив.

Изненадайте го

Купете напитка или десерт, които знаете, че са любими на вашия партньор. Тези малки жестове са важни за отношенията. Хората обичат някой да мисли за тях и да помни какви са техните вкусове и предпочитания.