Автор
Woman.bg

Освен Анджи и Брад и те се запознаха на снимачната площадка!

Да се влюбиш на работното си място се случва често, а в Холивуд още по-често. Актьорите са заедно в продължение на месеци по време на работа и неусетно страстта от екрана преминава и извън него.

Всички сме запознати с историята на Анджелина Джоли и Брад Пит, на Пенелопе Круз и Хавиер Бардем или с тази на Мила Кунис и Аштън Къчър, но малцина знаят, че и звезди като Дженифър Анистън, Том Харди, Марион Котияр и Натали Портмън са намерили любовта на снимачната площадка.

Дженифър Анистъ и Джъстин Теру

Брад Пит се раздели с любимката ни от "Приятели" заради Анджелина Джоли, с която се влюби по време на снимките на Мистър и мисис Смит, но ето, че години по-късно и самата Джен откри любовта на работното място.

Сладураната се запозна с настоящата си половинка Джъстин Теру през 2011 г. на снимките на лентата "Мир, любов и още нещо".



Том Харди и Шарлот Райли

Сериалът "Брулени хълмове" по едноименния роман на Емили Брунте не е сред кинематографичните шедьоври на нашето време, но е животоопределящ за двамата главни герой в него – Том Харди и Шарлот Райли.

Двамата се влюбват, докато работят по проекта и само година след запознанството си на снимачната площадка вече са сгодени. Четири години по-късно те се женят на тайна церемония далеч от любопитните очи.

Към днешна дата са все така влюбени и горди родители на две дечица.



Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

Двойката се срещна за първи път през 2009 г. по време на снимките на филма "Бурлеска приказки". Дълго време актьорите бяха само добри приятели, но изведнъж искрата пламна помежду им и двамата обявиха годежа си през ноември 2014 г. със съобщение във вестник "Таймс". Няколко месеца по-късно си казаха заветното да на остров Уайт.



Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер

Романсът между тях започва на снимките на филма The Light Between Oceans, снимките на които течаха през втората половина от 2015 г.

Миналата година Майкъл и Алисия се разделиха, но няколко месеца по-късно решиха да си дадат втори шанс, окуражавайки феновете си да повярват, че любовта им може да има и щастлив край.



Марион Котияр и Гийом Кане

Когато двамата се запознават на снимачната площадка на "Детски игри" през 2003 г., нито един от тях не предполага, че е намерил спътникът в живота си. Но точно така става.

Звездите извървяват дълъг път в отношенията си и от просто приятели неусетно се превръщат в романтици, разменящи си любовни писма, които днес се радват на щастлив семеен живот.



Сара Мишел Гелър и Фреди Принс Младши

Те рядко могат да бъдат забелязани на червения килим и упорито държат живота си далеч от светлините на прожекторите - очевидно правилно решение, защото двамата са от малкото известни личности, радващи се на дълъг и щастлив семеен живот.

Сара и Фреди се запознават на снимките на "Знам какво направи миналото лято" през 1997 година. След това си партнират в "Скуби-Ду".

От добри приятели двамата се превръщат в двойка, но не прибързват със сватбата и минават под венчилото чак през 2002 г.



Натали Портман и Бенджамин Милпие

Филмът "Черният лебед" е истински дар ор съдбата за актрисата Натали Портман. За него тя не само печели награда "Оскар", но и по време на снимките на лентата среща мъжа на живота си.

На снимачната площадка красивата актриса и главният хореограф на кинопродукцията - Бенджамин Милпие, се влюбват.

Следва романтична сватба и две дечица, като наскоро Натали сподели, че нищо не я прави по-щастлива от ролята на съпруга и майка.