Автор
Woman.bg

Останах без крак, но съм по-секси от всякога

21-годишната Вики Балш, която след катастрофа в Алтън Тауърс загуби единия си крак, споделя за красотата и радостта, която позирането по бельо й носи.

Преди година младата дама става потърпевш на зловеща катастрофа на едно от скоростните влакчета в Алтън Тауърс, в резултат на което загубва десния си крак. Днес тя споделя, че се чувства добре и че не е загубила от сексапила си. Съвземането й след тежкия инцидент започнало, когато нейната приятелка, Хана, спечелила конкурс за модели и наградата била фотосесия в студио. Тя поканила Вики да си направи фотосесията, вместо нея, за да й помогне да си възвърне самочувствието и младата жена осъзнала, че макар и без един крак, все още изглежда чудесно и е в прекрасна форма.

"Преди снимките бях много притеснена, защото не знаех как ще реагират фотографите. Дали ще гледат на мен като на нормален човек, или просто ще изпитват съжаление. Не бях сигурна как ще изглеждам и въобще какво ще се получи, но в крайна сметка всичко мина чудесно и съм горда от резултата.“ споделя развълнувано Вики.

Тя разказва още, че е мислела, че ще я снимат само в една-две пози, но всъщност фотографът си свършил работата отлично и я снимал по много и различни начини. Освен това Вики си купила провокативното бельо специално за случая. Избирала го много внимателно, защото много държи на идеалната си визия.

"Нямах идея какво трябва да си купя, затова когато тръгнах по магазините с майка ми, помолих продавачките за помощ.“ - Вики Балш.

Русокосата чаровница чакала снимките да станат готови близо две седмици и накрая, когато ги видяла:

"Изплаках си очите от щастие! Снимките бяха зашеметяващи! След катастрофата не вярвах, че някога пак мога да изглеждам добре. Буквално не можех да спра да плача. Благодарение на всичко, което ми се случи, сега съм с много по-високо самочувствие от преди, дори започнах да се грижа още повече за тялото си, започнах борба с излишните килограми. Сега отново нося къси рокли и осъзнах, че за да си секси трябва да се чувстваш секси.

Бях на косъм да се откажа от фотосесията, но сега съм щастлива, че не го направих, защото именно тя повдигна самочувствието ми и ме върна към стария ми живот.“ споделя още Вики.

Тя винаги е получавала комплименти за красивото си тяло от мъжете, с които е била. През април тази година, Вики започнала нова връзка с момче, на което случайно попаднала в Tinder. Преди това тя имала продължителен романс с мъж, на име Дан, който я подкрепял много след катастрофата и минал през най-големия й кошмар, заедно с нея, но връзката им приключила малко след това.

Вики разкрива, че не е търсила любов в Tinder, просто искала да повдигне самочувствието си, но с новата й половинка, съдбата й поднесла приятна изненада.

Едва девет месеца след катастрофата влакчето на Алтън Тауърс било отворено отново за посетители. Вики споделя, че не подкрепя това решение, но разбира, че все пак Алтън Тауърс е бизнес, който трябва да продължи.