Продължение на част I

Следващите три тенденции в косите са страстни и цветни – марсала, мерло и цвят роза, поръсена със злато.

Две от тях клонят към червената гама, а третата към розовата, но и трите са по-красиви и интересни от тоновете, с които сме свикнали.

Марсала е цветът на 2015-та и не е никак изненадващо, че той намира място сред големите тенденции в оцветяването на косите през всичките сезони на годината.



Как да определим цвета марсала – винено червено с лек пастелен нюанс, може би? Едно е сигурно, когато стане въпрос за марсала си представяме изискан подтон на тъмночервеното, който заявява сила и присъствие, независимо дали залагаме на него в дрехите, маникюра, грима или косата.

Ако имате много светла кожа, то се насочете към марсала с виолетови подтонове, ако имате по-топъл и тъмен нюанс в цвета на кожата, предпочетете марсала с щипка керемиден отенък.


Втората голяма тенденция от червеникавите тонове е кръстена на разкошното вино Мерло.

Този цвят е по-тъмен от марсала, но едновременно с това е по-богат на нюанси. В неговата дълбина ще откриете красотата на лилавото, преливаща с наситено червено и акцентираща върху кафеникави миражи.

Имайте предвид, че цвят мерло отива най-вече на дами с по-тъмна кожа или такава с жълт оттенък.


Не пепел, а злато върху роза – това е последната тенденция от голямата тройка тенденции в косите.



Всички дами с по-светъл тен на кожата, подчертан с лека розовина, могат да се насладят на този разкошен цвят. Не забравяйте, че за да го постигнете лесно, трябва или да имате естествено светлоруса коса или да изсветлите натуралния си цвят.

Очаквайте продължение.