Скандалният футболист Орлин Орлинов, добил слава повече около побоя над моделката Катрин Вачева, лъсна с голи снимки в Интернет, видя екипът на Sin.bg.

Въпреки че неотдавна стана баща, Орлинов май не е променил поведението, с което го запомниха всички, и продължава да развратничи, коментират злите езици.

След като се провали като футболист заради скандала, че е пребил еротичната моделка Катрин Вачева, спортистът сега свалял момиче в Интернет и дори й изпратил свои голи снимки, за да я впечатли.

Момичето обаче се уплашило от арогантността на футболиста и веднага прекратило контактите си с него, като след това се свързало с известен таблоиден вестник, за да се оплаче какво й се е случило.

Заради скандала през отминалата вече 2010 г., в която Вачева обвини Орлинов във физическо насилие и еротичните фотоси, които сега излизат наяве обаче, не можахме да не се сетим за друг звезден побойник, а именно Крис Браун.

Още миналата година певецът, скандализирал обществото със саморазправата над известната Риана пусна свои снимки уж случайно в Мрежата, на които се вижда ясно достойнството му.