Орландо Блум е лудо влюбен и то в колежка.

Красивият актьор е здраво е хлътнал по Марго Роби. "Той не спира да й изпраща подаръци и цветя, дори по няколко пъти на ден", издава приятелка на звездата от филма "Вълкът от Уолстрийт" и допълва, че освен това 37-годишният Блум не спира да звъни и да пише на актрисата, молейки я да се съгласи да излезе с него поне веднъж.

Очевидно Блум най-сетне е намерил жената, която да задържи интереса му. Припомняме, че след като се раздели със съпругата си Миранда Кер Орландо имаше не малко краткотрайни афери с моделки или актриси.

Четете още: Историята на успеха на Марго Роби


Още в началото на годината се появиха слухове за интимна връзка между Орландо Блум и Марго Роби. Те бяха породени от близките отношения, които двамата демонстрираха на наградите "Златен глобус", и от фактът, че двамата актьори дори се целунали пред колегите си на автърпартито след наградите. Тогава обаче звездите отрекоха да имат афера.

Четете още: След боя на Ибиса Джъстин Бийбър нападна Орландо Блум в Instagram

Отскоро 24-годишната Марго Роби излиза с продуцента Том Акърли, така че ако Орландо Блум иска да спечели сърцето на актрисата ще трябва да е упорит и да се постарае много.