Автор
Woman.bg

Операция или грим - какво извая лицето на Андреа?

Андреа е поредната популярна личност, която не изпуска възможност да демонстрира новата супер мания в грима – скулптурирането.

Тази техника за извайване на съвършени черти на лицето не е новост в света на грима, но своята популярност сред дамите тя придоби благодарение на Ким Кардашиян.

Николета Лозанова пък бе сред първите българки, които присвоиха този грим и не го заменят за нищо.

Сега е ред и на приятелката ѝ Андреа да се покаже напълно „скулптурирана“. Масово се разпространи слуха, че фолк певицата е прибягнала до услугите на пластичен хирург за пълно изтъняване на носа и повдигане на скулите, но при по-внимателен оглед на снимките се вижда, че ефектът идва специфичния грим, с който тя позира.

Нека научим повече за скулптурирането на лицето с помощта на грим. Започнете гримирането като нанесете подходящия за вас фон дьо тен, който прикрива недостатъците на кожата. За да подчертаете скулите, да озарите очите и да подсилите хубавите си черти, е нужно да да котнурирате лицето. За целта ви е нужен коректор, който е с няколко нюанса по-светъл, за зоните, които имат нужда от изсветляване и по-тъмен, с който да подчертаете скулите и да подсилите ефекта на сияйната кожа. За последното допринася и ружът, така че не го забравяйте.

И не си мислете, че е трудно да постигнете грим като на звездите – преценете вашето лице на това на коя от тях напомня като форма и действайте смело с четките, следвайки съпътстващата схема.

Продълговато лице

Сърцевидно лице

Диамантено лице

Правоъгълно лице

Кръгло лице

Овално лице

Крушовидно лице

Посрещни топлите месеци по-красива отвсякога с продукти на L'oreal! Тях можеш да разгледаш и закупиш от Farma.bg