Кои са нещата, които момичетата считат за най-дразнещи в поведението на мъжете.

Вечната спортна тема

Говорят постоянно за спорт, въпреки че са наясно, че жените в повечето случаи изобщо не се интересуват от любимия отбор. Мъжете не спират да говорят за спорт на брат ви, баща ви, най-добрия ви приятел , колегите мъже, както и на разни мъже в бара, когато се предполага, че трябва да говори с вас. И въпреки, че изобщо не ви интересува, често се налага да слушате за геройските пасове, подавания или дузпи.

Никога не си прибират нещата

Независимо, дали става въпрос за човъркане вкъщи или за нещо друго, те задължително оставят всички свои инструменти навсякъде уж с намерението, че работата ще бъде довършена по-късно.

Инвалиди, по отношение на домашната работа

Игнорирането на мръсните съдове не е най-големият проблем. По притеснителното е, че мъжете се замислят за хигиената вкъщи едва, когато плъзне плесен и мухъл. Дори в тези случаи оправданието е, че това си е женска работа.

Четете още: Вие избиратe: Най-сексапилният футболист на световното

Пият твърде много

Излизането „за по бирата с момчетата” и тежките алкохолни последици от това няма как да не изнервят жените.

Заглеждат се по други жени

Независимо, че се опитват да го правят „скришно”. По-притеснителното, е че заглеждането не включва само бегъл поглед, а изцяло завъртане на глава и врат.

Винаги избират да кажат „секси”, а не „стилно”

Когато жените се допитват до тяхното мнение относно нова пола, прическа, та дори облекло за работа, мъжете никога не казват, че нещо ви седи „стилно”, за сметка на това всичко ново задължително ще седи по думите им „секси”.