За Оливия Палермо сме писали много, най-вече статии, свързани с нейните тоалети и естествената й красота. Тя е млада, стилна и известна.

Брюнетката рядко изневерява на стила си, който се характеризира с елегантни, женствени и закачливи дрехи и аксесоари. Тя ежедневно показва, че една жена може да бъде стилна дори и като разхожда кучето си или отива на пазар.

Оливия присъства на повечето модни ревюта по време на Седмицата на модата в Париж, Ню Йорк или Милано... Редица погледи и камери са приковани към нея и сме сигурни, че това внимание се харесва на г-жа Палермо-Хюбл.

Нека ви припомним, че в края на юни модната диктаторка се венча за своя приятел моделът Йоханес Хюбл. Двамата са били в компанията на семейството и най-близките си приятели.

„Искахме да запазим този прекрасен ден само за нас и да споделим специалните моменти само със семейството и приятелите си”, написа Палермо в своя уебсайт на 29 юни.

Няма как да пропуснем визията на Оливия.. За големия ден булката беше избрала екстравагантен тоалет на Carolina Herrera, който включваше бял кашмирен пуловер и асиметрична копринена пола на цветя.

Четете още: Оливия Палермо се омъжи тайно

Нейното мото: Ефектът е в аксесоарите

Оливия е голяма почитателка на аксесоарите – от изискани обувки и интересни дамски чанти до шалове и бижута. Един от най-любимите й аксесоари е коланът.

* Оливия и Йоханес Хюбл

Също като всеки друг аксесоар, коланът не трябва да бъде само практичен, а също така впечатляващ и модерен.

В днешно време може да намерите колани в много форми и дизайни в зависимост от вечерната или ежедневната ви визия.

Актуални са и широките и тесните колани, токите също са разнообразни. Коланите много добре подчертават извивките на женското тяло.

Четете още: Две стилни визии с ботуши над коляното