"Оксфордки" са класически кожени полуботи, които носят името на знаменития британски град, столица на графство Оксфордшир.


Преди хиляда години, този тип обувки, отличаващи се със специална перфорация или обшивка, са били носени само от господата, пише belladonna-bg.com

Дизайнерите обаче създадоха дамски "оксфордки".

Днес тези полуботи, освен стилни и елегантни са и изключително удобни за носене. Чудесно се комбинират с прави поли и панталони, класически палта и сака, а така също и с дънки или къси панталонки.

Можете смело да изберете модела, който ви допада най-много, тъй като ботите се предлагат във всевъзможни вариации - с платформа (скрита или не), връзки и токи, от кожа, велур, лак или плат, а що се отнася до формата и височината на тока - то имате наистина неограничена възможност за избор - всичко е модерно! Потопете се в света на „оксфордките”.

Звездите също си падат по тях:

Розарио, Тейлър Суифт, Риана

Сиена Милър, Селма Блеър

Уитни Порт, Даян Крюгер, Ема Уотсън

Риана

Уитни Порт

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук