Автор
Woman.bg

Огромният годежен пръстен на Мери-Кейт Олсън

Мери-Кейт Олсън доказа, че когато двама души се обичат разликата във възрастта, била тя почти 17 години, е без значение.

В началото на месеца стана ясно, че 27-годишната звезда и 44-годишният Оливие Саркози, брат на бившия френски президент Никола Саркози, са се сгодили.

Преди дни младата дама за първи път показа годежния си пръстен. Въпросното изящно винтидж бижу е от Cartier и се състои от 4-каратов диамант и 16 сапфира.

Украшението струва 81 250 долара, но цената му не е толкова впечатляваща в сравнение с годежните пръстени на други известни дами. Брад Пит например подари на Анджелина пръстен за 500 000 долара, а Кание поиска ръката на Ким с бижу, струващо колосалните 8 милиона долара.

Мери-Кейт и Оливиер са заедно от началото на 2012-та година като по-голямата част от времето си прекарват в Париж.

Приятели на красавицата споделят, че тя е лудо влюбена в Оливиер и е намерила в него всичко това, което някога е търсила в срещуположния пол.

Мери-Кейт, която заедно със сестра си успешно ръководи цяла модна империя, много пъти е споделя, че според нея момчетата на нейната възраст не са достатъчно зрели и поради това се нуждае от по-възрастен от нея мъж, който да е по-отговорен и уравновесен.

Явно чаровната знаменитост е успяла да намери този мъж и любовта в лицето на инвестиционния банкер Оливие Саркози. Несъмнено двамата са сладка двойка, на която желаем щастлив и безоблачен семеен живот.