За Лейди Гага важи правилото „всеки ден заслужава да бъде отпразнуван с нова визия“. Не се сещаме да е имало два дни един след друг, в които певицата да се е появила с едни и същи дрехи или с една и съща прическа. Дори не бихме могли да преоброим многобройните й преобразявания... Mission impossible!

Това може само да ни радва, защото имаме нужда от цветни и ексцентрични хора, които не се притесняват от хорското мнение и правят това, което искат.

Не винаги сме се съгласявали или одобрявали визиите на Гага, но едно е сигурно – тя никога не е скучна!

Ето ТУК може да си припомните облеклото на Лейди Гага, с което тя ходи на йога курс.

Днес обаче решихме да обърнем внимание на последната й щура прическа, която ни напомня току-що изригнал огън.

Екстравагантността на изпълнителката бие всички рекорди. Гага бе заложила на къдрава грива с преливащ омбре ефект от черно и червено, преминаващ в оранж и жълто.



Сигурни сме, че тази прическа вече е сред любимите на множеството й почитатели, които следят всяка нейна крачка.

Останалата част от визията й се състоеше от черна пола с висока цепка и разкопчано сако, под което се показваше красив дантелен сутиен. Обувките със златист акцент в предната част допълваха драматичната визия.

Харесва ли ви огнената грива на Гага?

Само преди дни звездата щокира феновете си, разкривайки, че когато била на 19 години е била изнасилена от музикален продуцент, който бил 20 години по-възрастен от нея.

"Минах през някои ужасни неща и ако сега мога да се смея на това, е благодарение на психичната терапия, която получавах през годините. Моята музика също бе спасение за мен. Но, знаете ли, аз се бях свила в черупка, не бях себе си. Честно казано, тогава бях на 19. Тъкмо излизах от католическо училище и тогава тая луда работа се случи, и аз си рекох: "Леле, такива ли са възрастните?..." Бях много наивна", сподели Гага.

Четете още: С какво и как се решим

Четете още: Лейди Гага: Изнасилиха ме

Вижте цялото интервю: