Автор
Woman.bg

Официално: Орландо Блум и Кейти Пери са двойка (снимки)

Слуховете за романтична връзка между Орландо Блум и Кейти Пери започнаха още през януари, когато двамата бяха заснети да флиртуват един с друг на Златните глобуси.

След наградите Орландо и Кейти бяха забелязвани заедно на няколко светски мероприятия, но тъй като не бяха видени да демонстрират някаква особена близост по между си, мнозина решиха, че звездите може да са просто добри приятели.

Но случая се оказа съвсем различен. Двамата явно са двойка, което ясно се доказва от романтичната им почивка на Хаваите. Те не са потвърдили все още официално връзката си, но няма и нужда, защото снимките, които папараците им направиха по време на екзотичната им ваканция, ясно доказват, че двамата са заедно.

На фотосите се вижда, че двамата се държат като двойка, разхождат се хванати за ръце, а на някои от кадрите Орландо дори нежно е прегърнал Кейти Пери.

„Те изглеждаха много влюбени. Усмихваха се, прегръщаха се и изглеждаше, че наистина се наслаждават един на друг”, разказа източник, станал свидетел на романтиката на новата звездна двойка.

Поводът за пътуването до Хаваи бил частен концерт на Пери в „Grand Wailea Resort" в Мауи на 24 февруари. След това двамата отпътували за остров Кауаи, също част от Хавайския архипелаг. Там двойката останала в частна вила. Според очевидци на малкия остров Орландо и Пери наели дори частен хеликоптер, за да разгледат околността, а вечер вечеряли в местни ресторанти, разкриват от БГНЕС.