Автор
Woman.bg

ОФИЦИАЛНО Е! Роби Уилямс ще пее под звездите на плажа в Бургас

Новото издание на SPIRIT of Burgas се очертава да е най-голямото музикално събитие за годината в България. Хедлайнер на фестивала ще бъде една от най-големите световни звезди за всички времена – Роби Уилямс, който идва на българска земя, за да направи фестивалното ни преживяване неприлично добро!

Изгрял като един от състава на Take That, Роби Уилямс добива истинска популярност в средата на 90-те, когато започва самостоятелната си кариера. С главозамайващите си 11 солови албума и продадени над 70 милиона копия, Роби е най-успешният британски изпълнител в света. След като за ден продава 1,6 милиона билета за концертите си от турнето „Intensive Care”, Роби Уилямс е вписан и в Книгата на рекордите на Гинес.

Новото му турне „Let Me Entertain You” стартира след по-малко от 2 седмици и ще включва само 25 спирки в целия свят, една от които ще бъде и SPIRIT of Burgas на 7 август. Шоуто се очаква да бъде незабравимо пътешествие през дискографията на лошото момче на британската сцена, чийто репертоар включва само хитове: “Angels”, “Feel”, “She is the One”, “Freedom”, “Eternity”, “Me and My Monkey”, “Rude box”, “Let Me Entertain You”, “Rock DJ” и много други.

Освен незабравимото изживяване, наречено SPIRIT of Burgas, първите 5000 закупили билет ще получат и допълнителен подарък - участие в томбола за ексклузивна среща с всички групи в бекстейджа на фестивала и кратка обиколка на фестивалното градче на артистите.

Продажбата на билети стартира от сряда, 18 март, точно в 10:00 часа на цена от 150 лв. и ще важат не само за шоуто на Роби Уилямс, но и за пълните два дни на фестивала – 7 и 8 август. Цената от 150 лева е крайна и включва всички държавни такси, данъци, лицензи и авторски възнаграждения.

Билети могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.bg в цялата страна - OMV, EasyPay, Пикадили, Техномаркет, Технополис, НА ТЪМНО, билетен център НДК. Всички каси за продажба може да видите на Spiritofburgas.com и на Eventim.bg

Очаквайте подробности за останалите изпълнители на SPIRIT of Burgas скоро, а дотогава…LET HIM ENTERTAIN YOU!