Когато месецът е юли, температурите минат над 30 градуса, а времето за заветната отпуска все още не е дошло, а на теб ти се налага да работиш, времето в офиса може да започне да се движи многооо бавно.

Затова е хубаво да разнообразяваш дните си с интересни тоалети, beauty визии, взети "на заем" от звездите, както и да се запасиш с дрехи, които да ти държат хладно. Избери естествени материи, ефирни тоалети и избягвай впитите тоалети, за да се чувстваш удобно и свободно.

Модната блогърка с български произход Анелия Василиева ни предлага няколко визии, които да опитаме, за да имаш един перфектен външен вид, да изглеждаш стилна и в същото време ненатрапчива или крещяща по време на работа.

На фокус: Роклята с преливащи цветове

Изчистени бижута в причудливи форми, чанта "Бъркин" и токчета тип "стилето", това са само част от аксесоарите, които модната стилистка препоръчва за един наистина стилен гардероб.

Изключително много ни допадна комбинацията между нежно синьо и червено, които тя е подбрала, защото е едновременно нежна и запомняща се, а и си отива прекрасно с червено червило и минималистична чанта в същия нюанс.

И въпреки, че в момента е прекалено горещо за сако, можеш да си вземеш такова с къс ръкав в актуален нюанс и да изглеждаш едновременно делово и спретнато в офиса! Дори "любимото" на есента кафяво, виждаме, би могло да бъде съчетано толкова добре, че да се впише перфектно в летния гардероб.

Топ 7 на най-необходимите елементи от женския гардероб