Той е талантлив и невероятно привлекателен, а тя е очарователният най-малък член на семейство Бекъм, двамата заедно, хванати ръка за ръка, пък са невероятно сладка гледка.

Вчера Дейвид Бекъм и малката му дъщеричка Харпър се разходиха по лондонските бутици, а бдящи папараци успяха да ги щракнат на излизане от един от магазините. Смеем да твърдим, че русичката Харпър сама носеща плика с покупките си и хваналият я за ръка грижовен и... изумително секси Дейвид са една от най-умилителните гледки, които някога сме виждали.

Оказа се, че не само ние сме на това мнение, а и цялата онлайн общественост, която вече втори ден не спира да коментира шопинг тура на звездното дуо. И как иначе, та двамата са толкова обаятелни и стилни, разбира се. Но то не може и да се очаква друго от дъщерята и съпруга на модната икона Виктория Бекъм.

Четете още: Виктория Бекъм със стряскаща визия на светско парти

По време на въпросната следобедна разходка из лондонските магазини 3-годишната Харпър сияеше в съчетание от карирана рокличка от Bonpoint, черно клинче, светъл тренчкот от Burberry и шарени кецове с флорални мотиви Vans. Татко Бекъм пък бе заложил на стилен сет от тъмен панталон, светла риза, преметнат през врата кашмирен пуловер, сиви кецове и тъмнозеленикав каскет.

Четете още: Плажен патрул: Семейство Бекъм се забавлява в Малибу