Пътят на истинската любов никога не е без препятствия, а финансовата част редовно се изтъква като сеещата най-много напрежение в една връзка.

Обвързаните хора харчат с близо 200 долара на месец повече от приятелите им без половинка, установи ново проучване. За разликата в месечния бюджет категорично са виновни романтичните вечери в скъпи ресторанти, екскурзиите на екзотични дестинации и много други удоволствия, които двойките си позволяват, за да съхранят любовта си.

Четете още: Всяка четвърта двойка не прави секс след раждане

Според резултатите от изследването, необвързаните харчат по-голямата част от парите си в нощни заведения, докато влюбените двойки се отдават на по-скъпи съвместни удоволствия, което на свой ред допринася за разминаването в ежедневните разходи.

Да имаш половинка в живота със сигурност не носи само позитиви на влюбените. Проучването показва различни цифри, когато говорим и за плащането на сметки, пазаруване и други битови разходи. Спестените разходи за живот единаците влагат във външен вид, заведения, шумни купони и още различни забавления.

Разходите са разпределени, остава само всеки сам да избере какво предпочита.

Четете още: Танц или? (18+)