Сигурно всяка от вас е имала или има любим аксесоар, без който не може? Напълно ви разбираме, тъй като и на нас ни се е случвало да се влюбим от пръв поглед в чифт обувки, колан, обеци, шал и т.н. и да не ги сваляме.

Аксесоарите се приспособяват към спиращите дъха дрехи и приветстват настъпването на топлото време с безупречен силует и женственост.

Новата ни любов е дамската чанта на Balenciaga, по-точно двата най-известни модела на модната марка „Balenciaga City & Balenciaga First”, които моментално ни грабнаха.

Дамските чанти винаги са били неотменен атрибут на женските тайни и видят ли ни очите нещо красиво, искаме да го споделим с вас!

Модна къща Balenciaga е създадена от дизайнера Cristóbal Balenciaga през 1918 година. Самият той има слава на моделиер с безкомпромисни критерии.

Като една от най-известните модни къщи, Balenciaga е олицитворение на висшата мода. Колекциите винаги ни изненадват със своята оригиналност и дизайн, както и с великолепната си изработка.

Истинската дама се познава по детайлите. Ако искате да бъдете център на вниманието със стилната си визия от Balenciaga знаят точно какво ви трябва.

Запазвайки нежното и ретро-шик вдъхновение, тези чанти са живото доказателство, че марката успява да бъде в крак със скоростта на светлината на еволюцията и промените, които модата налага.

Освежете вашия гардероб с мечтаните багри и зашеметяващите чанти: