Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Облечи се според зодията

Овен - на важни делови преговори следва да отидете с носени вече дрехи, а на романтична среща с нови.

Телец - на делова среща трябва да обличате дреха в зелени тонове, а на среща с любимия човек - дреха с най-ярките цветове.

Близнаци - на делова среща е добре да отидете в черна дреха, а на любовна - в светла.

Рак - във всички случаи трябва да носите дрехи, съчетаващи в себе си по равно три цвята включително вратовръзка и обувки.

Лъвовете могат да се обличат в дрехи от натурална тъкан, останалото според вкуса им.

Дева - на делова среща да ходят с дрехи в спокойни тонове, а на романтична с ярки, необичайни, може дори екстравагантни.

Везни - на делова среща могат да ходят облечени в строга, “дипломатическа” дреха, а на романтична във всякаква, но неизтъркана.

Скорпион - във всички случаи ви подхождат копринена, ленена и вълнена дреха, а връхната може да бъде и синтетична - тя ще добави шарм и увереност в своите сили.

Стрелец - на делова среща е важно да отидат със синя или виолетова дреха, а на любовна среща с жълта или бежова.

Козирог - отивайки на делова среща е необходимо да забравите скромните украшения (жените). На мъжете ще подхожда ярка, но не крещяща вратовръзка. Дреха по ваш вкус няма да ви подведе. Това се отнася за романтичните срещи.

Водолей - на делова среща трябва да присъства син цвят.

На Рибите за делова среща подхожда виолетов, лилав, електрик, а на среща с противоположният пол ще бъде незаменима дреха с асиметрична рисунка, всякакви цветове, фасон и тъкан.