Автор
Woman.bg

Облечи ме в силикон - подходящо за цигари, не за нов бюст

Снимките и посланията по кутиите с цигари са повече от стряскащи, но жените намериха начин да „облекат“ неприятната гледка в ... силикон. Новата мода сред по-нежната половина от човечеството, отдадена на тютюневия порок, са меките, еластични и не на последно място закачливи силиконови калъфи за цигари.



И макар да сме се справили успешно с предупредителните надписи, които ясно ни показват защо не бива да пушим, все още много жени тайно си мечтаят за силикон. Но не като дреха за цигарена кутия, а като "опаковка" за тяло.

Според статистката всяка трета жена смята, че би била по-успешна в работата и интимните си връзки, ако има по-голям бюст. В международния ден, посветен на борбата с рака на гърдата, обаче, не можем да не споменем и за вредите, които имплантите нанасят на тялото и здравето ни. Оказва се, че силиконовият бюст може да ни докара куп проблеми, а болестите, които често спохождат новите ни големи гърди хич не са за подценяване.


Гнойни абсцеси

Голям процент от жените, заложили на силикон в деколтето са имали постоперативни проблеми с новите си импланти. Гнойни процеси, които се зараждат от новите "чаркове" на тялото, размествания, болки и чувство за опъване на кожата са само малка част от ядовете, които силиконът може да ви докара. И всичко това в името на красотата.

Красивият бюст е здравият бюст

Всеки лекар ще ви каже, че красивият бюст на първо място е здравият бюст. Именно затова woman.bg се присъединява към информационната кампания против рака на гърдата, целяща да накара повече жени да отделят време за преглед при мамолог. А относно изкуствените импланти сме категорични – "облечете" в силикон някоя "неприятна вещ", не тялото си. То е съвършено точно такова, каквото е.