Автор
Woman.bg

Няма да повярвате на колко години е тази дама

Мнозина от вас сигурно няма да повярват, но дамата от снимката, която се казва Уенди Ида, е на 64 години и е баба.

Да, и на нас ни бе трудно да асимилираме тази информация в началото, защото Ида изглежда на не повече от 30 и няколко, а когато гледаме снимки на нея и 41-годишната ѝ дъщеря Скай дори бихме решили, че Уенди е по-младата от двете.

И явно не само ние, защото както разкрива самата Скай мнозина мислят, че тя е по-голямата сестра на Уенди, а не нейна дъщеря. Самата Ида признава, че не само не ѝ дават повече от 30 и няколко години, но и че ѝ се е случвало двадесет и малко годишни да мислят, че тя е на тяхната възраст.

Как идеалната фигура развали брака й

Ида не крие какъв е ключът към младоликата ѝ визия, разкривайки, че това са упоритите занимания със спорт и когато казва упорити, има предвид точно това. Не от време на време, два-три пъти в седмицата, а всеки ден и то по два часа и половина, прекарани във фитнес залата. Уенди прави кардио и упражнения с тежести във фитнеса, а освен това се отдава на аеробни упражнения у дома и често посещава курсове по салса и хип-хоп танци.

Красавицата тренира по този начин от две десетилетия насам, като започва да посещава фитнес залата, когато е на 43. Решава се на тази крачка след края на тежка връзка, от която излиза с психически травми и ниско самочувствие. Уенди е твърдо убедена да промени изцяло начина си на живот и мирогледа си, да натрупа самочувствие и самоуважение. И го прави, благодарение на спорта. Към днешна дата тя е един от най-известните и търсени фитнес треньори в Лос Анджелис, а на 60-ия си рожден ден поставя два рекорда, записани в книгата на Гинес – първият е за най-възрастен фитнес треньор, а вторият за изпълнението на 37 бърпита само за една минута.

Да родиш 6 деца и да изглеждаш така

Преди да започне да се занимава със спорт тя тежи цели 89 килограма, а само след месеци става 57 килограма и извайва тяло с видима мускулатура. Уенди споделя, че никога не се е чувствала толкова щастлива и в толкова добра форма, колкото сега и се надява, че визията ѝ ще покаже на жените по света, че годините не са причина човек да се занемарява и че дори и след 40 и няколко – 50-годишна възраст жените могат да изглеждат добре, дори перфектно, стига да са достатъчно мотивирани да се борят за това.

От дебеланка, която не иска да излиза от вкъщи, до секси дама

Уенди Ида сега

Уенди Ида преди