Автор
Woman.bg

Няколко наистина добри причини да пътуваш сама това лято

И така - гаджето иска да отидете на куроорт, който ти не харесваш, а приятелките ти - само да се излежават на плажа, а какво искаш самата ти? Добре е да си зададеш този въпрос, преди дори да си помислиш за лятна почивка, в противен случаи рискуваш да не си изкараш чак-толкова-добре.

Ние ти предлагаме няколко наистина добри причини, заради които да решиш да си направиш "кефа" и да заминеш някъде, където ти си поискаш, и то съвсем сама!

За да си вдигнеш самочувствието

Когато видиш, че можеш да се справяш сама, да спираш непознати и да спиш къде ли не, значи би могла да се справиш с всичко в живота. Това пътуване ще бъде вълнуващо и ще ти повдигне самочувствието, като след това ще си пречистена и ще се чувстваш супер!

За да се научиш да вземаш по-лесно решенията

Когато си сама и пътуваш сама, ти си човекът, който избира посоката, на когото му се налага да действа на момента. Ето защо след подобно изживяне ще се чувстваш толкова сигурна в себе си, че това ще те пречисти и освободи духовно. Няма да се налага да разчиташ на когото и да било повече!

За да разбереш какво наистина ти харесва

Когато пътуваш сама, ще откриваш какво наистина ти харесва, на теб самата. Кои хора смяташ за "твой тип", както и кое те дразни и не ти харесва. Затова пътуването ще те обогати, а опита-и сама знаеш, че е безценен!

За да откриеш колко мил може да е един непознат

Когато пътуваш сама, в повечето случаи не си наистина сама. Постоянно искаш насоки от непознати и в един момент до толкова се отпускаш, че смяташ всеки за приятел. Това наистина е ценно умение, което ще ти послужи и в бъдеще!

За да се научиш да си спонтанна

Да си спонтанен не винаги значи да си луд, не го забравяй! По-скоро това означава да действаш импулсивно, така че пътуването съвсем сама ще ти направи точно тази услуга, като обогати характера ти, без да се налага да се консултираш с когото и да било.

За да станеш по-независима

Без значение кой какво ти говори, пътуването сама ще те направи независима. Ще можеш да заминеш и да живееш по какъвто и да е начин, когато и да е, след това пътуване сама със себе си. Всъщност пътуването сама ще е един вид пътуване КЪМ себе си и истинската ти същност! Предизвикай сама себе си, именн това лято!