23-годишната Мелинда Муун от Канада стана обект на една от най-странните пластични операции в последно време, съобщава Oddity Central.

За разлика от повечето хора, които прибягват до хирургическа намеса, за да смалят носа си например, Мелинда иска да направи ушите си по-островърхи. Защо?

"Винаги съм си фантазирала за това какво е да бъдеш нещо различно от човек. Мисля си, че в предния си живот съм била фея или нещо подобно", признава младата жена. "Ето защо реших да променя вида си така, че да изглежда по по-различен начин".

Четете още: 10 невероятни модификации на тялото

За болезнената операция тя плаща 400 долара и се оставя ушите й да бъдат оформени в почти триъгълна форма, след като части от тях са отрязани и пренаредени. Хирургът практически издялква елфическата форма в продължение на 2 часа. Шевовете остават в продължение на две седмици докато кожата й най-сетне възприеме новата форма.

Четете още: 10-те най-големи провала в козметичната хирургия

За Мелинда обаче целият процес си е заслужавал - "Островърхите уши са най-сладкото нещо на света и изобщо намирам целия този елфически вид за елегантен. Вдъхновението ми идва от "Властелинът на пръстените" - дългата коса, облеклото и близостта с природата", казва Мелинда Муун, чието име също е променено, за да придобие елфически характер.

И като говорим за подобни телесни модификации ви представяме и жената Вампир. Истинското ѝ име е Мария Кристерна и по народност е мексиканка.

Четете още: Пълно преобразяване: Момичето с най-големи устни

35-годишната вампирка израства в силно религиозно семейство, сключва брак, работи като адвокатка и има 4 деца. В критичен момент от живота ѝ (става жертва на домашно насилие) се обръща към дълго укриваната си същност на различна, необикновена и шокираща жена, която не приема за нормален външния си човешки вид.

Четете още: Вижте семейството на украинската Барби

Подлага тялото си на татуиране, пробиване на множество пиърсинги, слагане на импланти по лицето и главата, както и фрапираща дентална трансформация.