Традиционния в началото на годината нумерологичен хороскоп от астролога Владислав Оболонски предлага „Гласът на Русия".

Да видим какво ще ни каже магията на числата за събитията през настъпващата година. Преди да започнете, нека да определим какво е личното ни число за 2015 г. За това трябва да съберете всички цифри на деня, месеца и годината ви на раждане и да прибавите към тях цифрата 8 (8 е числото-пазител на 2015 г.). Пресмятаме, докато не стигнем да еднозначно число.

Пример: Рождената ви дата е 12.08.1973 1+2+8+1+9+7+3=31 (събираме всички цифри на датата ви на раждане) 31+8=39 (прибавяме към получената сума 8 - символът на годината) 3+9=12, 1+2=3 (събираме цифрите, от които се състои полученото число, докато не получим еднозначно число. Това е и личното ви число за 2015 г.)

Едно

През 2015 г. вие трябва да се съсредоточите най-напред върху кариерата си и в бъдеще това ще ви донесе истински щедри плодове. Но за да постигнете желаното, вие ще трябва да усвоите нови сфери на знание. Иначе казано - да повишите квалификацията си, за да се по-конкурентноспособен на днешния пазар на труда. Започнете като правило при всеки удобен случай да разширявате контактите и полезните си запознанства.

Две

Вие имате особена, с нищо не съпоставима и, изглежда, най-важна мисия от всички за 2015 г. - вашето семейство. Тази година на вас е отредена длъжността на семейния умиротворител, пазител на домашното огнище и виртуозен майстор на кифличките на неделния обяд. Ако засега в семейството ви нещата не вървят по най-добрия начин и гостната прилича на кърваво сражение за дистанционното от телевизора, когато му дойде времето по радикален начин ситуацията ще се промени. Като за начало опитайте да се събирате всички заедно на топъл семеен разговор и спокойни домашни игри, поне веднъж месечно. Такива занимания качествено могат да променят и не най-радостните отношения в семейството и да разтопят сърцето дори на най-вироглавите и несговорчиви близки. Също така, колкото се може по-често организирайте съвместни разходки в града и сред природата. И скоро с гордост ще можете да кажете, че няма по-мило място от дома ви, и няма по-близки и по-грижовни хора от роднините ви.

Прочетете повече ето ТУК!