С новото си парче I`m the Queen Гери-Никол Георгиева заяви пред всички коя е кралицата на музикалния шоубизнес в България.

Сингълът на младата изпълнителка е третият й пореден проект от 2014 г. насам, когато тя се появи на кастингите за шоуто X Factor и събра очите на публиката и четиричленното жури. Подобно на хитовете си "Ела и си вземи", в дует с продуцента й Криско, и "Момиче като мен", и тук 17-годишната ученичка разчита на дързък, провокативен стил и запомнящ се бийт, с който отново да покори класациите.



Във Facebook видео на живо тя сподели, че подготвя и англоезична версия на парчето, но първо е искала да пусне песента на български. Феновете й повдигнаха и въпрос за албум:

"Хубаво е да сложиш всичкото си творчество в албум. Всички ти почитатели да се радват и да слушат песните ти една след друга.", сподели изпълнителката, като каза също така, че в България издаването на албум не е приоритет.



Благодарение на музиката и поведението си Гери вече има в колекцията си няколко награди, но от последната церемония по раздаването на статуетките на БГ Радио си тръгна без нищо. По-късно изрази разочарованието си в пост във Facebook.

Източник: avtora.com